Lediga jobb i Halmstad City

Vill du jobba i någon av Citys verksamheter? Nedan hittar du lediga jobb hos våra samarbetspartners och medlemmar.

Accent Halmstad söker säljare

Sista ansökningsdag: 2018-10-15

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Vi behöver nu förstärka vårt härliga team på Accent i Halmstad. Vi söker dig som är över 18 år, du älskar försäljning och mode och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Med enkelhet löser du sådant som eventuellt kan stå i vägen för en nöjd kund. Du utmanar dig själv och dina kollegor och ger alltid det lilla extra för att nå våra mål.

Du är alltid ”on the move” och känner till de utmaningar och möjligheter resandet har för våra kunder. Vart gick din senaste resa? Oavsett om det är varje dag till jobbet eller till varmare breddgrader så är det i resandet du hittar inspiration för att på bästa sätt tillgodose vår kund ”People on the move”. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 15 tim/v och vid behov är det önskvärt att du kan arbeta fler timmar. Arbetstiden är både dag, kväll och helg och tillträde är omgående.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2018.

Venue Retail Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt ca 125 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda butikskedjorna Accent, Morris och Rizzo som även finns online, samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Vår vision är att vi ska vara Nordens ledande och mest attraktiva aktör inom områdena väskor/accessoarer och skor/accessoarer med stolta medarbetare, partners och kunder.

ANSÖK HÄR

Receptionist till First Hotel Mårtenson

First Hotel Mårtenson söker en strukturerad receptionist med hjärta för service!  
 
Är du den vi söker?  
Receptionen är hjärtat i hotellet och vi söker dig som är serviceminded ut i fingertopparna, fokuserad och lösningsorienterad.  
Du kan hålla ett högt tempo, struktur och brinna lite extra för merförsäljning av alla dess typer.  
Som en del i team Mårtenson så är det viktigt att man kan vara självständig samtidigt som en god lagkamrat i vårat härliga team.  
 
Gästerna är vårt främsta prio och du har en brinnande känsla för omhändertagandet av gästen och kunna ge den service utöver det vanliga.  
 
First Hotel Mårtenson är ett centralt hotell i hjärtat av Halmstad. Hotellet har 103 bekväma och charmiga rum, många med härlig utsikt över ån Nissan som rinner genom staden. Alla våra Superior och Deluxe rum är renoverade. Hotellets största konferenslokal rymmer upp till 150 personer, och vår populära frukostbuffé serveras i den luftiga och ljusa matsalen Vinterträdgården.  
 
100% dag och kvällstjänst  
Vi söker en receptionist på 100% under varierande arbetstider som dag och kväll samt varannan helg.  
Arbetet består av mångsidiga arbetsuppgifter som in- och utcheckning, administrativt arbete, telefonservice, kassahantering samt vara behjälplig med alla typer av frågor från såväl gäster som kollegor. Vi värdesätter att du är handlingskraftig, lösningsorienterad och målmedveten.  
 
Bonus till din ansökan är om du har tidigare erfaranheter av att jobba inom reception.   
Ett krav är att du är minst 20 år fyllda.  
 
Vill du bli en del av vårt team?
 
Intervjuer hålls löpande och vi ber dig att söka så snart som möjligt! Tjänsten bör tillsättas under september.  
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta
Jessica.edelton@firsthotels.se