Lediga jobb i Halmstad City

Vill du jobba i någon av Citys verksamheter? Nedan hittar du lediga jobb hos våra samarbetspartners och medlemmar.

The Bulls Pub söker förstärkning

Vi behöver fler medarbetare till vårt fantastiska team! Vi söker dig som är social, glad, driven och som tycker att det är KUL att jobba. Vi söker en eller flera personer som kan jobba helger och någon kväll i vecka, om vi trivs ihop så kommer det framåt våren bara öka i arbetstimmar då vi kör igång uteserveringen. Vi söker även dig som kan jobba måndag-torsdag 4 h dagtid efter nyår. 

Kom in och säg hej eller skicka ditt CV till
anna.lonnroos@thebulls.se

Flash söker butikschef

Sista ansökningsdag: 2017-12-10

Vi söker en butikschef som är redo att ansvara för, och utveckla vår butik i centrala Halmstad. Vi ser gärna att du är utåtriktad och har en positiv personlighet. Du har en mycket god känsla för service och mode, tycker om färg och form, och har ett brinnande intresse för kläder. Vi söker en person som kan motivera och utveckla våra butiksmedarbetare så att ni tillsammans kan nå nya mål, och överträffa våra kunders förväntningar. Tycker du utmaningar är kul? Har du tävlingsinstinkt? Då är du troligtvis en person som kan leda vårt team. Vi kan erbjuda dig ett roligt och kreativt arbete, med möjligheter att vidareutvecklas i din roll som butikschef i ett expansivt modeföretag.

Som butikschef hos Flash är du en del av försäljningsteamet och jobbar aktivt med service och kunden i fokus. Du kommer att ansvara för att Flash sortiment alltid presenteras på bästa sätt, säkerställa att kampanjer genomförs enligt marknadsplan samt att vara drivande i butikens utveckling. Schemaläggning och bemanning ingår också i arbetsuppgifterna. Du skall arbeta aktivt med att vara en god förebild samt coacha och utveckla dina medarbetare.

Flash är en familjär modekedja med 78 butiker i Sverige och Danmark. Hos Flash hittar man kläder för alla tillfällen, såväl till vardags som till fest. Flash har funnits sedan 1968 och ägs av Mellby Gård Industrier AB.
 
Välkommen med din
ansökan!
Ange referens BC HAL.