Lediga jobb i Halmstad City

Vill du jobba i någon av Citys verksamheter? Nedan hittar du lediga jobb hos våra samarbetspartners och medlemmar.

Säljare till Hallbergs Guld

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

HALLBERGS GULD - SEDAN 1860 Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 36 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB. Hallbergs Guld's sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken. Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld men välkända varumärken som Dyrberg/Kern, Pilgrim, Syster P med flera är en viktig del av sortimentet. Vårt dagliga arbete leds av orden kvalité, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en "känsla av lyx".

Vi söker 3 säljare till vår butik i Halmstad City. Som säljare inom Hallbergs Guld förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intresse, gentemot kunder och medarbetare samt externa kontaktpersoner.
Vi söker dig som:
- Är en duktig säljare
- Är utåtriktad och har stark känsla för service, lyhörd för kundernas önskemål
- Är kreativ och road av exponering
- Tar ansvar och är drivkraftig
- Har glimten i ögat, stresstålig och gillar att ha många bollar i luften
- Kassavana
- Arbetar starkt med våra mål, smyckeförsäkringar, antal varor/ kund samt klubben

Vi erbjuder Dig ett självständigt arbete med möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i en spännande bransch.

Tjänsterna tillsätts omgående Välkommen med Din skriftliga ansökan och meritförteckning snarast.

1 Deltid 22 t/v belagd på 5 till 6 dagar i veckan
2 helgtjänster på 2,75t/v och 2,5t/v (främst helger men vi letar efter någon som kan hoppa in vid behov i veckorna också, så sökande måste vara medvetna om att tjänsten kan ligga på vardagar också)

Skicka din ansökan till: 
romeo.zogaj@hallbergsguld.se

Visual merchandiser/säljare till Quinte

Nu söker vi Dig som vill jobba med varuvisning och försäljning.

Som person är du resultatinriktad, driven och älskar mötet med kunden. Du är flexibel, lyhörd och engagerad säljare som brinner för service och försäljning. Du har ett genuint intresse för mode.

Som Visual Merchandiser ansvarar du för att skapa en säljmiljö som är inspirerande, föränderlig och som skapar köplust hos våra kunder.

Som säljare har du stort eget ansvar för både kundrelationer och för butikens alla rutiner, varför noggrannhet och ansvar är centralt.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som kommunikatör/visual merchandiser. Behärskar du Photoshop och Indesign är det ett plus.

Tjänsten är deltid ca 20 tim/v
Varmt välkommen att lämna din ansökan till våra butikschef i Halmstad 

Barista till Espresso House

Sista ansökningsdag: 2017-09-24
 

Espresso House söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Vill du jobba i ett härligt team med service och kvalitet i fokus? Vi söker nu dig som vill jobba deltid utöver studier eller annan sysselsättning och få möjligheten att utvecklas inom servicebranschen!

Ditt framtida jobb? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi.

Vad erbjuder du oss?
• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet Vad erbjuder vi dig? Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. Just nu söker vi både baristor som vill kombinera arbetet med studier eller annan sysselsättning. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare för gå en service- och baristautbildning.

Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Tjänsten är på 5h/v med start oktober.
Ansök här!

Extra medarbetare till First Hotel Mårtenson

First Hotel Mårtenson söker förstärkning till frukostteamet. Arbetspassen är förlagda både vardagar och helger. Är du intresserad så skicka iväg din ansökan till frukost.martenson@firsthotels.se

Nattvakt

Sista ansökningsdag: 2017-09-23

"Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja Nordic Choice Hotels? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga-är du? Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett härligt team med närhet till stadens puls och vackra Norre Katts park." 

Kvalifikationer 
Du är flexibel samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster - Erfarenhet av tidigare nattjobb
Du har mycket energi, mod och begeistring 
Du bör vara över 20 år 
Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt Arbetsuppgifter  Ansvarig för att sätta upp frukostbuffén
Checka in och ut gäster, svara i telefon 

Tjänsten omfattar ca 70 % med tillträde omgående

Skicka din ansökan till 
fnb.norre.park@choice.se

Personal till Heagårds café & restaurang

Heagård erbjuder en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik. I den stora lada finner ni Heagårds- Restaurang, Café, Saluhall och Inredningsbutik.

Efter en fartfylld sommar startar skolorna igen. Därför har verksamheten några luckor att fylla ut. De söker dig som vill arbeta i en utvecklande och varierande miljö. Det är viktigt att du är flexibel, glad, organiserad och lösningsfokuserad. Erfarenhet av servering är ett krav.

Intresserad?
Kontakta Jenny på tel. 035-359 67
alt. mail: jenny@heagardsskafferi.com

Servitör/Servitris till Cyrano

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Bistro Cyrano öppnade i Halmstad i maj i år och söker nu serveringspersonal. Restaurangen erbjuder omsorgsfullt lagat mat och pizza. Arbetsuppgifterna innefattar servering och Kassa-arbete. Du som söker bör vara flexibel ha en god samarbetsförmåga. Du värdesätter noggranhet och är serviceinriktad.

Ingen arbetslivserfarenhet krävs. 

Kontaktperson: Neli Yalmaz, 0738-718474

Skicka Cv och personligt brev till 
halmstad@cyrano.se