Lediga jobb i Halmstad City

Vill du jobba i någon av Citys verksamheter? Nedan hittar du lediga jobb hos våra samarbetspartners och medlemmar.

Extrapersonal till Mood

MOOD söker en butikssäljare som förväntas leverera en exceptionell nivå av kvalitet i såväl kundfokus, personlig försäljning samt för våra varumärken. Du är en ambassadör för MOOD och det ska genomsyra ditt arbetssätt dels mot kund, kollegor samt för vår butik. Dina arbetsuppgifter innefattar varuhantering, försäljning, kassarutiner samt visual merchandising med mera. Vi söker efter någon som önskar arbeta framförallt under sommaren, vid löpande framtida behov samt på helger.  

Krav på kompetens
Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i butik. Du ska ha modeintresse, viss varumärkes- samt materialkännedom & brinna för personlig försäljning. Utöver nämnda egenskaper och kompetenser önskar vi följande:
* Lätt för att skapa kundförtroende. 
* Du ska drivas av försäljning och att uppnå kundnöjdhet.
* Du är resultatdriven och målfokuserad. 
* God kommunikativ förmåga. 
* God förståelse för begreppet företagsambassadör.

Som person krävs det att du är lyhörd samt ödmjuk i mötet med våra kunder. Du agerar försäljningsorienterat med kundens personlighet och behov i fokus. Du är glad, positiv, ansvarsfull och motiveras av ordning och reda på din arbetsplats. 

Vad du erbjuds
Du erbjuds möjligheten att utvecklas inom personlig försäljning, varumärken och varuhantering i en modern och kvalitetsfokuserad modebutik. Vi tror att det är ett spännande arbete att kombinera med exempelvis studier. 
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Heléne Stigsson, 
helene@hs-consulting.se eventuellt 073-3816804. 

Om företaget
MOOD grundades 2016 med visionen om att erbjuda internationellt handplockade varumärken med hög kvalitet till modemedvetna kvinnor. MOOD erbjuder en upplevelse i form av en inspirerande butik med kompetent och trevlig personal som brinner för den personliga försäljningen och bemötandet. MOOD arbetar med varumärken såsom Moncler, Max Mara, Missoni, By Malene Birger, House of Dagmar, Rodebjer, Dondup, Jbrand, Equipment, Apair, Af Klingberg, Ash, Philippe Model med flera. 
Vi tillämpar löpande urval i processen!


Varmt välkommen med din ansökan.

Säsongspersonal till Bulls Pub

Sommaren är runt hörnet och vi behöver förstärka teamet på The Bulls Pub med servis- och barpersonal. Vi söker dig som har erfarenhet inom restaurang, har snabba fötter, är stresstålig, har ett strålande humör, viljan att lära sig, är en teamplayer och viktigast av allt... du tycker att det är KUL att jobba med service och människor.

Vi har öppet 7 dagar i veckan, året om. Så om du vill jobba extra, jobba lagom eller svin mycket, hör av dig till oss. 

Skicka ett CV med ett kort men personligt brev till anna.lonnroos@thebulls.se