Lediga jobb i Halmstad City

Vill du jobba i någon av Citys verksamheter? Nedan hittar du lediga jobb hos våra samarbetspartners och medlemmar.

Säljare sökes till Hemtex

Sista ansökningsdag: 2018-04-28

Tar initiativ, tänker nytt och vågar utmana gamla sanningar. Ser lösningar och möjligheter i nya situationer och står beredda att utmana oss för att nå nya resultat. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att generöst dela med oss av våra kunskaper för att stärka varandra och vårt engagemang genom att vara lyhörda och intresserade. Det är vi på Hemtex. Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex.

Vi söker just nu en säljare till vårt team i Halmstad City. Butiken är en franchiseenhet som ägs av Hemtextil Vid Nissan AB. Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Du brinner för mötet med kund och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. För att trivas hos oss är du idérik och bra på att hitta lösningar på problem. Du är prestigelös och en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och eget ansvar. Det är en fördel om du har erfarenhet av försäljning, gärna inom handel eller service.

Vi erbjuder kundmöten i en kreativ och inspirerande miljö med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Tjänsten är ett vikariat till april 2019 och omfattningen är i genomsnitt 20 timmar per vecka. Tillträde sker 1 maj eller enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Ingrid Hansson Tel: 0706730301.

Välkommen med din ansökan omgående, men senast den 28 april. 


ANSÖK HÄR

Dimoda söker säljare

Vi söker butikssäljare som kan jobba vardagar och helger, har intresse för inredning och kläder. Som person är du positiv, social och serviceinriktad.

Typ av anställning: deltid/extrajobb

För att söka, kom in med CV + personligt brev till butiken senast 27/4

Serveringspersonal till Pio Matsal & Bar

Pio Matsal & Bar är en av Halmstads ledande restauranger.
Vår ambition är att alltid ge våra gäster bästa tänkbara service & kvalité.
Vi har cirka 200 platser och restaurangen inkluderar även två barer. Vi har ett brett sortiment av viner & avec.
 
Nu söker vi serveringspersonal som kan jobba extra, främst under helger men även under vissa vardagar. Vi ser att du är stresstålig, gillar att arbeta under ett högt tempo, har ett glatt humör samt tycker om att ge det där lilla extra till gästen.
Har du minst 3 års á la carte-serveringserfarenhet och en avslutad restaurangutbildning ser vi gärna att du kontaktar oss för vidare samtal.
Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.
 
Välkommen med din ansökan till info@pio.se eller till sofia@pio.se.   

Butikssäljare; 50-100%

Din roll
Som säljare med på Sportringen är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Du lyssnar, uppfyller behov, överför kunskap, inspirerar och säljer. Som säljare är du aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor. 

Din profil
Vi söker dig som är öppen och framåt som person med en stark egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och människor samt är flexibel och stresstålig. För dig är det en sport att ge kunden det lilla extra. Med fokus på försäljning ser du en potentiell kund i varje besökare. För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som gillar att vara en del av ett lag där det händer mycket. Vi ser att du har goda kunskaper om och ett stort intresse för butikens sortiment. 

Varaktighet/arbetstid
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 50-100% med tillträde 2018-08-06. Provanställning 6 månader.

Ansökan
Du söker genom att skicka in din ansökan till halmstad@sportringen.se, skriv ”Ansökan Butikssäljare” i ämnesraden. Sista ansökningsdatum 2018-04-30.

Sommarpersonal sökes

Vi söker serveringspersonal med god kunskap och som klarar högt tempo, samt kökspersonal med erfarenhet av a la carte servering. Vi är en välbesökt restaurang där man både njuter av mat och dryck, och därefter tar man en cocktail på terrassen och njuter av solnedgången.
Vi jobbar i ett högt tempo, i en extremt skön miljö och med väldigt trevliga gäster.
Restaurangen är öppen 7 dagar i veckan från maj och endast kvällstid  och sträcker sig in i september.
Om du vill komma till Salt och bli en del av gänget är du varmt välkommen att söka till oss. 
Vi kan även hjälpa till med boende om du så önskar.
Restaurang Salt ligger vid vattenkanten av Tylösands strand i Halmstad. 
Skicka din ansökan till 
paul.lundin@restaurangsalt.se
Välkommen! @Restaurang Salt

Säsongspersonal till Bulls Pub

Sommaren är runt hörnet och vi behöver förstärka teamet på The Bulls Pub med servis- och barpersonal. Vi söker dig som har erfarenhet inom restaurang, har snabba fötter, är stresstålig, har ett strålande humör, viljan att lära sig, är en teamplayer och viktigast av allt... du tycker att det är KUL att jobba med service och människor.

Vi har öppet 7 dagar i veckan, året om. Så om du vill jobba extra, jobba lagom eller svin mycket, hör av dig till oss. 

Skicka ett CV med ett kort men personligt brev till
anna.lonnroos@thebulls.se