BE A LOCAL HERO!
Va en lokal hjälte och stötta din favoritverksamhet genom att köpa Hero Tickets till dina anställda på ditt företag, till dig själv eller dina nära och kära.  

Vad är Hero Tickets?
När många Halmstadbor av förklarliga skäl väljer att stanna hemma istället för att gå ut och besöka restauranger eller handla i stan innebär det att många verksamheter förlorar viktiga intäkter.

En av de vanligaste metoderna som förespråkas för att hjälpa verksamheter i likviditetskris är att köpa presentkort idag som sedan kan lösas ut vid ett senare tillfälle. Problemet med fysiska presentkort är att även de kräver en distanslösning i dessa tider då folk väljer att stanna hemma.

 

Hero Tickets är en fortsättning på konceptet ”#HstadCityHero”, vilket är en kampanj som handlar om att uppmärksamma det lokala näringslivets situation, generera handel samt bidra till en mer solidarisk och hjärtligare stadskärna! 

Därför gör vi detta
Vi vill ha en levande stadskärna även efter att denna tillfälliga kris har lagt sig, så för att hjälpa näringslivet med likviditeten har Halmstad City skapat möjligheten för företag att köpa så kallade Hero Tickets själva eller på distans. Så har du ett företag som ändå rullar på i krisen och vill stötta andra som har det tufft, så tveka inte att köpa några Hero Tickets.
Som privatperson har du möjlighet att köpa Hero Ticksts hos Halmstad Tourist Center. 


 

Köp Hero Tickets företag

Köp Hero Tickets privatperson